­
Olemme täyden palvelun hautaustoimisto. Kauttamme saatte kaikki hautaamiseen liittyvät palvelut kuten arkut ja uurnat, arkun kantajat, kukat, vainajan kuljetuksen ja pukemisen, kuolinilmoitukset, siunausajan ja muistotilaisuuspaikan varaamisen, pitopalvelun, valokuvauspalvelun sekä perunkirjoitukset. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja palveluihimme täältä!

 

Hautakivet löydät verkkokaupastamme. Palvelemme kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa.

 

 

 

 

 

 

Tutustu palveluvalikoimaamme

Arkku on tarkoitettu vainajan viimeiseksi leposijaksi sekä kuvastamaan hänen mieltymyksiään ja luonnettaan.  Arkkumalleja on nähtävänä toimistollamme.

 

Uurnat ovat yleensä puisia, verhoiltuja, keraamisia tai alumiini uurnia. Kaikki uurnamallit ovat ekologisia ja maatuvat ajan myötä.

 

Hautamuistomerkin hankinta on aina ainutkertainen valinta ja sen hankintaan on hyvä paneutua huolella. Aluksi on mietittävä monelleko vainajalle muistomerkki hankitaan, näin määritetään kiven koko. Hautamuistomerkin muodolla ja sisällöllä voidaan viestiä vainajasta.

 

Palvelupakettimme ovat valmiita paketteja sisältäen arkun, kuljetuksen sekä pukimet ja vainajan pukemisen.

 

Arkku hautauksessa kantajia tarvitaan 4-6 henkilöä. Vainajan tuhka lasketaan hautaan erikseen sovittuna aikana. Uurnan laskussa ovat mukana yleensä vain lähimmät omaiset.

 

Kukat lasketaan kappelissa, kirkossa tai haudalla. Yleensä myös arkun päällä on kukkia siunaustilaisuuden ajan. Toimitamme kukat siunaustilaisuuteen ja tarvittaessa  muistotilaisuuteen  paikan päälle, joten omaisten ei tarvitse huolehtia niiden noutamisesta siunauspäivänä.

 

Kuljetuksen yhteydessä tapahtuu vainajan pukeminen ja arkkuun laitto. Vainajalle voidaan pukea siihen tarkoitukseen valmistettu pitkä paitaa ja sukat tai vaihtoehtoisesti puemme hänelle omat vaatteet.

 

Hautauspalvelumme henkilökunta auttaa niin ilmoituksen kuin hautajaisiin mahdollisesti painettavan ohjelman tekemisessä. Välitämme ilmoitukset haluamiinne lehtiin ja hoidamme ohjelmien painatuksen puolestanne.

 

Hautaustoimistomme toimesta voidaan hoitaa myös perunkirjoitus. Perunkirjoitus on toimitettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta.

 

Muistotilaisuus voidaan viettää juhlasalissa, seurakuntasalissa tai kotona. Avustamme muistotilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä. Räätälöimme haluamanne tyylisen tilaisuuden tarjoiluineen.

 

Palvelemme asiakkaitamme entistä enemmän pelkästään verkossa. Pyydä tarjousta, varaa aika tai tutustu tuotteisiin ja palveluihin.

Ota yhteyttä toimistoomme ja keskustellaan lisää.

 

Halutessanne voitte tilata valokuvauksen siunaustilaisuuteen. Kuvat toimitamme sähköisessä muodossa asiakkaalle. Näin ollen saatte teetettyä niistä juuri haluamanne kaltaisia kopioita.

 

Täyden palvelun hautaustoimisto, 
Puhelin 050 - 502 2044 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)