­

Pirkanmaan Hautaustoimistossa viimeiset vuodet ovat olleet erittäin suurta toiminnan kasvun aikaa. Lämmin kiitos siitä asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Olemme saaneet kunnian järjestää lukuisia erilaisia hautaustilaisuuksia eri paikkakunnilla Tampereella ja ympäristökunnissa. Vainajia olemme noutaneet eripuolilta Suomea ja vastaavasti taas kuljettaneet heitä synnyin- ja kotipaikkakunnilleen siunattavaksi ja haudattavaksi, muiden perheenjäsentensä viereen.

Syitä edellä mainittuun on useita. Palvelumme on luontevaa, asiantuntevaa ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä. Läheisen menettäminen on meille kaikille äärettömän rankka kokemus ja monesti tuntuukin vaikealta lähteä hoitamaan niitä lukuisia asioita, joita hautauksen järjestäminen vaatii. Hoidamme järjestelyt aina vankalla ammattitaidolla. Moni on ihmetellyt kuinka helposti ja sujuvasti asiat ovat lähteneet etenemään, kun olemme ottaneet ne hoitoomme.

Vainajien -ja omaisten kunnioittaminen ja hienotunteisuus ovat meille itsestään selvyys ja ehdoton edellytys hyvälle ja kestävälle palvelulle. Saamme kiitosta asioiden luontevasta ja avoimesta hoitamisesta. Hautaustoimistoa pidetään usein hyvin synkkänä ja surullisena paikkana. Hyvin usein kuitenkin toimistossamme hymyillään ja nauretaan, asiakkaidemme muistellessa vainajaa ja hänen piirteitään tai toimintatapojaan. On hienoa nähdä, että suurenkin surun hetkellä jaksetaan löytää noita hyviä hetkiä muistin syövereistä. Itku ja nauru, molemmat ovat hyväksyttäviä surunkin hetkellä.

Myymme useiden eri valmistajien arkkuja ja uurnia. Mutta emme tyydy pelkästään tehtaiden satoihin erilaisiin malleihin. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toivomuksia. Jos valmiista mallistoista ei löydy asiakkaan tarpeisiin sopivaa mallia, niin me teetämme sen. Joskus kriteerinä on hinta, joskus väri tai materiaali. Asiakas kertoo kriteerinsä ja me toteutamme ne. Haluamme nähdä vaivaa kaikkien asiakkaidemme eteen. Omalla suunnittelulla ja tuotannolla pystymme toteuttamaan hautauksen edullisesti, joka tänä päivänä on monelle tervetullut uutinen. Panostamme myös koko ajan ekologisuuteen valitessamme arkkumalleja valikoimiimme. Toimimme yhteistyössä suomalaisten erikokoisten arkunvalmistajien kanssa. Osa arkuistamme tulee Virosta ja kerromme asiakkaillemme reilusti mistä mikäkin tuote on tullut.

Haluamme tehdä asioita toisin. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että heittäisimme vanhat perinteet ja arvokkuuden romukoppaan. Monesti hautaustoimistot kertovat toimineensa kymmeniä vuosia, jotkut jopa satoja. Me haluamme mieluummin katsoa tulevaisuuteen vuosien ja kymmenten vuosien päähän. Kehitymme ajan hermolla, keksimme uutta ja ratkomme asioita uudella dynaamisella tavalla. Tuotteidemme ja palveluidemme hinnat ovat esillä sivuillamme. Toki emme ole voineet sinne lisätä satoja erilaisia malleja ja variaatioita. Mutta uskoaksemme sieltä löytyy riittävä tieto palveluiden kustannusrakenteesta. Meihin voi olla yhteydessä ja selvitämme tarvittavien palveluiden hinnat. Hautaamisen kustannus muodostuu monen eri toimijan palveluista.

Viittasin aikaisemmin hautaustoimistojen kymmenien vuosien kokemukseen. Henkilökohtaisesti itselläni tulee kesällä 2016 kuluneeksi 31 vuotta siitä, kun ensimmäisen kerran olin isäni mukana vainajan kuljetustehtävissä. Olen kohdannut tuhansia surevia omaisia ja kohtaloita, joita elämä ja kuolema on kulloinkin kyseessä olleille vainajan omaisille eteen tuonut. En ole kokenut, että minun pitää lähteä töihin, sanonkin usein, että saan lähteä töihin. Olen ylpeä siitä mitä teen.

Pirkanmaan Hautaustoimisto toimittaa asiakkailleen kaikki tarvittavat palvelut.

Arkut, uurnat, kuljetukset, kukkalaitteet, perunkirjoitukset, hautakivet ja -kaiverrukset. Muistotilaisuuden tarjoilut, valokuvaukset, aikojen varaamiset ja yhteydet eri viranomaisiin.

Lyhyesti sanottuna, hoidamme kaikki tarvittavat järjestelyt asiakkaidemme puolesta.

Ota yhteyttä tai tule käymään toimistollemme, keskustellaan hautausasioista lisää.

Marko Mielonen

Pirkanmaan Hautaustoimisto / Hautauspalvelu Mielonen

Näsilinnankatu 15

33210 Tampere

Puhelin 050-5022 044

sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Täyden palvelun hautaustoimisto, 
Puhelin 050 - 502 2044 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)